Kom på

kursus 


Vi opretter kurserne, når det passer jer. I samler selv mindst fire og max 12 deltagere (for bronzekurset dog mindst tre og max fem)


Der kan tilbydes forplejning efter aftale. For eksempel kaffe og kage, tapas eller frokost. NB! En del af kurserne udbydes også i Randers og Agger, ligesom en del af dem kan komme ud til jer på polterabend eller til jeres firmaarrangement. Kontakt os og hør nærmere

Linoleumstryk

Hyggelig workshop med flot resultat


2 timers workshop. i bliver guidet gennem et linoleumssnit fra start til slut og får hvert et værk med hjem. Der vil være masser af hjælp til teknikken og til at vælge motiver, der virker med udtrykket.

I får værket i hånden med det samme, så denne workshop er også velegnet til arrangementer hos jer. 

 

Prisen er 295 kroner pr. person inkl. materialer

Tag på

Tegnekursus


To timer med papir og blyant, kul og kridt. I bliver guidet igennem tegneøvelser tilpasset jeres niveau.


Fortæl os om jeres ønsker; vil I være bedre til at tegne så det ligner? Vil I være gode ansigter? Vil I gerne kunne tegne en traktor til en treårig, eller tegner I på tavlen, når I underviser?


Vi tilbyder også tegning med et tema som botanik, arkitektur eller mennesker. Hvis I ønsker croquis kommer der en betaling til model oveni. 


Prisen er 295 kroner pr. person (uden model)

Leg med solen

Cyanotypiworkshop


2 timers leg med blueprints og botanik. Der er garanti for smukke og interessante resultater.


Prisen er 295 kroner pr. person inkl. fire ark forbehandlet akvarelpapir i forskellige størrelser

Leg med ler

Keramikvorkshop


2 timers leg med ler. I former skåle, dyr eller hvad du har lyst til - enten ud fra jeres egen fantasi eller ved hjælp af forme og skabeloner.


Prisen er 295 kroner pr. person

Ler tilkøbes for 120 kr. pr. kg inkl. Brænding og glasur

Bronzekursus


På dette kursus bliver du guidet igennem hele processen fra idé til færdig skulptur.


Vi laver modeller med forskellige materialer og teknikker, og derefter udbrænder vi forme og støber skulpturerne. Til sidst skal de støbte skulpturer bearbejdes og patineres.


Du får en grundig indføring i bronzeskulpturens processer og muligheder. Der vil også være en kort introduktion til dens historie og anvendelse. Vi støber på eget værksted, så du får mulighed for at afprøve eller se alle dele af processen henover de tre lørdage. Du får 2-3 færdige arbejder med hjem fra kurset.

 

Prisen er 3200,- pr. person inkl. 1,5 kg bronze.  Yderligere bronze kan tilkøbes på kurset.


Kurset varer 3 x 6 timer. Det kan fx være tre lørdage i træk eller det kan være på skiftende dage. Der skal bare være mindst fire dage imellem kursusgangene pga den tid, det tager at udbrænde jeres forme.